vptz thuis waken logo

vptz tekst er zijn rood

vptz tekst er zijn mobiel rood

Ons werk
Vrijwilligers
Onze verhalen
Hulp aanvragen

Visie en beleid

De titel van het voorwoord van Marjo Albers - Akkers (voorzitter) van ons beleidsplan 2020 - 2022 is "35 jaar "ER ZIJN" in samenwerking en verbinding. Quo Vadis?" Waar gaat gij heen. Hoe zien onze toekomstplannen er uit. Daar hebben we over nagedacht en onze gedachten neergelegd in het beleidsplan.

Al 35 jaar zijn we in het Rijk van Nijmegen actief om mensen, die thuis willen sterven, in de terminale fase te ondersteunen om het wens in vervulling te laten gaan. Diep in ons hart willen we de manetlzorgers van de terminale patiënt ondersteunen om hun zware taak uit te kunnen voeren. Door er gewoon te zijn. Zonder de professionele zorgtaak, maar met oog, oor en handen voor wat nodig is.

Dat doen onze vrijwilligers al 35 jaar. Onze vrijwilligers zijn het goud van onze organisatie. En precies daarom staan onze vrijwilligers opnieuw centraal in ons beleid. Want zij zijn degenen die ‘er zijn’. 

Geïnteresseerd in dit beleidsplan, klik dan HIER.

We vertalen het meerjarenbeleidsplan elk jaar naar een jaarplan. Onze plannen zijn daarin nog concreter gemaakt. Voor het jaarplan klik hier.

Ons werk
Vrijwilligers
Onze verhalen
Hulp aanvragen

Graag contact...

Onjuiste invoer, probeer opnieuw svp.
Onjuiste invoer, probeer opnieuw svp.
Onjuiste invoer, probeer opnieuw svp.
Invalid Input

Financiële steun

VPTZ Thuis Waken Rijk van Nijmegen is een erkende ANBI-instelling.

Giften aan erkende ANBI-instellingen zijn voor de belasting aftrekbaar van uw inkomen.

Lees verder